Post Top Ad

Tuesday, March 6, 2012

Dulu Benci...Sekarang Suka


yuhooo...arini adalah ari pertama kelas subjek marine environment resource. nak dijadikan cerita, aku amik subject ni sebab group elektif yang lain dah penuh. seyes sebelum ni aku langsung xde ati nak amik subjek ni. 


setelah aku masuk kelas untuk kali pertamanya tadi, aku dah mula jatuh cinta...best..best...belajar pasal all about marine resource management. berdasarkan pensyarah yang akan mengajar aku, beliau menerangkan segala benda yang akan dipelajari...dan disebabkan tu timbul minat aku nak belajar...yela kan, ilmu Allah ni luas. yang kita belajar ni cuma sedikit daripadanya..

dan kepada kawan2 aku yang xamik subjek ni (kalau korang bace entri aku ni), korang jangan jeles tau, kitorang ade field trip tengok coral reeves, maybe kat ganu...yeayyy...snorkeling, xsabar!! 

lagi satu, janganla kita terlalu membenci seseorang takut2 at last kite tersuka kat orang tu...opssss..heheh
7:43:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. Salam.

    Penerangan pertama tentang pelajaran yang bakal kita pelajari penting sebenarnya. Kalau belum belajar, lecturer dah terangkan secara boring, makanya, kemungkinan besar kita pun jadi tak minat.

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad