Post Top Ad

Sunday, March 25, 2012

Kejinya Kau!!!

ishhh...kejinye kau..kejinye kau...keji sungguh.....!!!
sape xsanggup bace, jangan teruskan bacaan yer...nanti sentap plak..xde jaminan kalau korang sentap..sebab aku punya ayat bajet kasar

kau sangat keji bila :

  1. kau seorang anggota beruniform, tetapi kau bajet bagus nak saman orang tanpa sebab. kau ingat kau dah berkuasa kau boleh buat sesuka hati?
  2. bile kau bawak kenderaan, kau ingat kau sorang je atas jalan raya tu?langsung xhormat pengguna jalan raya yang lain
  3. kereta kau besar/ mahal tapi signal xreti nak bagi. pastu bley plak hon kenderaan lain. eh, kau sedar x yang kau xbagi signal?
  4. kau ingat kau sorang je shopping kat supermarket? orang lain buat lawatan je kat sane....kan? suka2 hati kau nak melepak tengah2 jalan bersembang...ketepi sketla. orang lain nak lalu lalang
  5. orang tua dalam train kau xnak bagi duduk. bley plak kau buat2 tido...gile keji kau nih
  6. kau guna anak kau yang kurang upaya untuk berebut tempat duduk dalam kenderaan awam. eh, orang lain ade hati perutla nak bagi kelebihan tu. xpayah nak tolak2 orang lain nak naik dulu
  7. kau kawan ngan seseorang tu semata-mata nak 'bermanja-manja' ngan dier...kau ni golongan wajib kawen tau x?
  8. kau sebagai pengguna suka2 hati nak tengking bila kau xberpuas hati dengan sesuatu barang. kau bajet kau tu sape?xboleh cakap elok2??ade adab ke x?
  9. suka2 hati boypren/gelpren kau je potong queue time beli makanan. eh, orang lain xlapar ke?kau sorang je kan.....?
  10. bile kau manjakan anak tak kene tempat...dan akhirnya anak itu xmenjadi orang...
memang kau sangat keji!!


patutnya orang macam tu patut jadi macam kartun kat bawah ni.....so noob la...

 


opss...aku xdela sekasar yang korang sangka...aku ni wanita melayu terakhir yang paling sopan dalam malaysia..muahahaha...

selamat berhujung minggu ok...

sape ade whatsapp, sudi-sudikanla menegur ek :)


jom shopping. harga murah dan menarik

4:37:00 PM / by / 8 Comments

8 comments:

  1. Malunyua kalau jadi seperti itu kan... tapi senario begitu selalu terjadi depan mata...

    ReplyDelete
  2. comel kartun- hehe klau potong que ni...lempar je ngan mkanan tu

    ReplyDelete
  3. @Edy Fee

    haha..bukan lempar makanan, baling pinggan .. piring terbang~

    ReplyDelete
  4. memang org2 cmni annoying sgt2. kadg2 kalau dah tak thn sabo tu, ade gak mmbebel sorg2. haha.

    bw smbil follow cik yuz. :)

    ReplyDelete
  5. @Yuyu Ashari

    jangan bebel sorang2..bebel terus kat dier

    tq..

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad