Post Top Ad

Wednesday, March 14, 2012

Ni La Rakyat Malaysia

korang nampak yang dalam gambar ni?kalau xperasan, meh aku explain....kereta2 dengan selamber guna laluan kecemasan. memang xde adab betul...
al-kisahnye, kebetulan mase tu aku baru balik dari kampung, still dalam bas lagila time tu...jalan sesak, jangan katela..dah name pun kuala lumpur. 3-4pagi pun kereta banyak lagi...

tetibe ada ambulans...kecemasanla wehhh...haaa....camno ambulans tu?dah lorong kecemasan pun xbergerak keretanya...sapela yang bijak sangat lalu situ...dah tau lorong kecemasan...budusss!!!

hai rakyat malaysia, xbelajar nak bersabar sket ke?kalau dah xtahan asik jalan sesak je, duduk kat hulu la wehh...duduk bandar menyusahkan orang...xrase bersalah ke kalau pesakit dalam ambulans tu xdapat diselamatkan???

pikirla sendiri...


rase nak baling batu je kat kereta diorang nih
10:34:00 PM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. pentingkn diri..
    iklan kt hot fm pn dh de psal ni..
    =D

    ReplyDelete
  2. aish...igt die sorang je nak cepat...hadoiiii

    ReplyDelete
  3. @hana
    orang malaysia....letakla iklan depan mata sekali pun,,ketegaq

    ReplyDelete
  4. Baling je batu. Bukan dorang dapat detect pun sape yang baling. Haha.

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad