Post Top Ad

Friday, March 2, 2012

Tak Tercabar Keseraman Aku

selamat tengah hari semua...salam jumaat...
sambil2 aku proses data ni, sambil aku melayan cite seramla konon...'suatu malam kubur berasap'.....pehhhhh...seram gile (mata ke atas, tangan kat dada)...sapela yang suggest kat aku,kate seram sangat tu...rase nak luku je kepala...abes bandwidth aku download..opsss...!
 ade sebab aku malas nak tengok citer melayu kat pawagam..bukan xsupport...tapi aku rasa menyeksa mental aku bile memaksa diri tengok cite yang xkena dengan jiwa
tapi cite azura 2012 ni bley dikatakan antara cite best yang aku tengok...ke sebab aku layan jiwang??adesss...ape pun azura yang dulu lagi best!
1:40:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad