Post Top Ad

Friday, May 18, 2012

Mode: Pulau Perhentian...again

ingat balik percutian yang sangat super duper best!eh, percutian ke?xla...academic trip lor....subject marine resource management. sebab tu berpeluang snorkeling kat pulau2 yang banyak coral reef..cantik2 plak tu....kalau nak merasa pegi dengan kos yang sangat rendah, amikla subjek yang berkaitan marine. nak pegi sendiri2, mahal plak kan.....tengah ade orang nak sponsor, pegi..jangan xpegi...

sampai berkerut muka menaip mesej sambil2 menunggu makanan sampai
@e-rup sup, machang, kelantan

dari bot besar, dipindahkan ke bot kecik untuk sampai ke pesisir pantai.....rase macam naik bot dalam swimming pool, birunye air laut


ade mase terluang, berkayak..alang2 dah free..

bangun pagi, mandi...terus jalan2 sekitar pulau sambil menunggu breakfast siap

jalan2.....tengok sunrise

budak 3 orang sentiasa bersama kat pulau

second DSLR photographer

mendaki bukit yang tingginya 300 kaki...mengah belaka.. ;)

sampai checkpoint, berhenti berehat dulu..bergambar

sampai kat puncak, masing2 dah mereng..tengok aje pose diorang ni

naik bot lagi yukk...terasa macam retis plak

haishhh...xsabar nak upload gambar underwater plak....sabar yer..

untuk pakej percutian yang sangat murah dan berbaloi kat pulau perhentian, korang bley klik sini
2:08:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad