Post Top Ad

Monday, May 14, 2012

Perhentian Island, Terengganu

wehuuu...what's up peeps!! hahah..
baru ade mood nak blogging, nyambil2 buat keje skolah...
ambe baru balik dari terengganu nih....nananana ganu kite... ;)

so, percutian di pulau perhentian sangat2 amazing...the amazing beautiful scenery... nak gi lagi...whoaaa...kalau dapat pegi ngan yang tersayang lagila best....

jom intai2 skek gambar2...tapi maapla, xde gambor aktiviti sangat, sebab aku malas nak edit..! heee

 @ long beach island, perhentian kecil...


then, aku sangat teruja tengok warna air....biru macam kat swimming pool..jernih, bley nampak coral reef


 and the most part yang paling aku teruja adalah snorkeling!!! subhanallah!! sangat indah ciptaan Allah....
well hello nemos, we're come to see you all...hahah...comeyla korang!!
11:56:00 PM / by / 6 Comments

6 comments:

  1. cantik!pulau kapas pon cantik gop!

    ReplyDelete
  2. pulau perhentian mmg best!Cantik sesgt..km pun teruja dulu pi bila tgk aairnya yg jernih lg biru bila snorkling pling best tgk ikan bgai huhu :) tido resort apa?awana?or perhentian resort?ehehe :D

    ReplyDelete
  3. ,,,
    nti kt g skali pulok yer,,,inshaAllah

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad