Post Top Ad

Thursday, June 14, 2012

Sebulan Lagi Bergelar Mahasiswa

assalamualaikum.....
eh, pagi ke..tengah malam sekarang ni?
malam ni tadi ade malam pra graduan, tapi dengan suka hatinya aku malas nak pegi..hurmm...entahla, xterasa nak pegi pulak..padahal sekali sepanjang pengajian malam pre grad ni....aku prefer menghabiskan masa dengan tuttttt (rahsia) dengan cara bersukan termasuk beberapa kawan2 yang lain...yela...abes study nanti, belum tentu dapat keje dekat2..silap2 aku kat utara, tunang kat selatan (ehem!)....time ni la nak abeskan waktu bersama..

ade mase lebih kurang sebulan lagi bergelar mahasiswa..pasni tukar status...graduan...alumni...muheheheh...sabar........................................tapi thesis xsiap lagi..doakan semua paper lepas semester ni.....

*dalam mode thesis & mula mencari kerja...

GRADUAN oh GRADUAN
3:05:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. tawakal je la dpt katne..janji dpt keje.hruru tahniah nk grad

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad