Post Top Ad

Thursday, July 19, 2012

Kalumpang Resort & Training Centre, Sungai Inki

yuhooo..selamat malam...update sambil tengok drama waris kat tv3. tak pernah ketinggalan tengok cite ni sebab bagi aku cite  ni sangat interesting dari mula (kekasihku seru).

sambil2 tengok drama, terdetik idea nak tulis cite pasal potluck yang lepas...
ari ahad aritu, seperti biasa geng2 aku gi mencari port baik punye nak mandi-manda setelah semenyih beberapa bulan yang lepas.lokasinya kat taman rekreasi Sungai Inki, Hulu Selangor. 

kalau dari Shah Alam dalam sejam lebih je perjalanan ke sane. resort ni kat sempadan Tanjung Malim - Selangor..

berkonvoi dalam 3 bijik kete..geng perodua semua..

after more than 1 hours.......welcome to Kalumpang Resort and Training Centre, Sungai Inki....sangat 'ingke' oghang pehgak kate....

masuk resort RM10..tapi kalau nak mandi manda, ade site yang xperlu bayar...free

best wehhh...airnye sangat sejuk....kalau orang nak bersunat, kejap je nih :P
tapi seyes best!

sambil2 tu bakar kerang dan makanan laut yang lain..

ikan bakar....
rendam..jangan xrendam.....

last moment together....pasni tunggu reunion plakla baru jumpa...

bye bye Kalumpang Resort

kesimpulan...... rugi kalau korang xpegi..
11:05:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. selalu jugak pegi Kalumpang buat BBQ..sebab dekat ngan upsi..huhu

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad