Post Top Ad

Friday, July 20, 2012

Yeayyy!!! Esok Puasa!!

assalamulaikum..terasa excited plak nak update blog pasal puasa ni. mesti idea melimpah ruah terutama bile nak update pasal juadah berbuka puasa....

dalam excited tu, jangan lupe plak niat puase yek!

meh bace..


semalam dah tengok anak bulan...esok puasalah yer..jangan malas2..


ni la salah satu cabang yang pernah aku belajar kat universiti...cerapan anak bulan....jangan kata cerap anak bulan jer, matahari, bintang, planet...semua kami cerap...jadi, masukla course sains ukur & geomatik!

ape pun...selamat menjalani ibadah puasa...semoga kita dapat menghayati bulan yang penuh barakah ni. kepada blogger..kurangkan kontroversi kat blog korang ek. kalau boleh hapuskan terus kontroversi...xbaik gosip2 ni...

best gak layan jejak rasul...
6:41:00 PM / by / 4 Comments

4 comments:

  1. doa sahur ade x?

    ReplyDelete
  2. ade..

    nawaitu bi ikli azatmi sunnatan shahuri berkat lill hi taala

    `allaahu-mma, barik li-y, fiy maa razaqta-ni, wa qiyn-y 'adzaaba-aln-naari.

    Ya Allah, Engkau berkatilah untukku, didalam apa saja yang Engkau telah merezekikanku, dan Engkau hindarkanlah dariku azab sang neraka.

    ReplyDelete
  3. baru komen rini
    selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyferdaus

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad