Post Top Ad

Wednesday, September 5, 2012

Apa Dah Jadi Ni???

sebulan lebih dah dok tanam anggur ni....bajet nak lepak2 dulula sebelum cari keje. dan sekarang............aku sangat bosan!!mari mula cari keje...

nak cari kayu api...nak cari kayu api.....nak cari kayu api.....nak cari kayu api........  eh???

dan sebenarnya, jiwa aku semakin hambar untuk menulis belog...ape yang aku fikir sekarang, nak cari duit berdasarkan ilmu yang aku belajar kat universiti...nak apply kat alam pekerjaan, nak cari pengalaman...walaupun dalam hati kata, "kenapa bidang ni yang aku pilih??"......dan jawapannya sudah semestinya.... "yuss, rezeki kau dalam bidang ni"

#dari lepas spm lagi aku nak lari bidang, kononnye xnak masuk bidang sains, tapi bile dapat tawaran masuk universiti, bidang sains jugak yang ditawarkan. kononnya abes diploma nak tukar course...tapi ditawarkan sambung degree dalam bidang yang sama......dan mungkin ini takdirnya......alang2 menyeluk pekasam,biar sampai ke pangkal lengan....

nak cari kayu api kat mane ni????kat sabah sarawak bley???


*.........dan sebenarnye jiwa menulis blog semakin hilang dan pudar......kenape ekkk...
12:18:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. mood ke laut dah tu..

    jangan paksa diri menulis..cuba cari benda2 yang bermanfaat selain blog jika semangat menulis pudar..lepas dapat semangat,mood nya akan datang balik..:)

    ReplyDelete
  2. http://blogzorroxx.blogspot.com/
    mohon mencelah ea,kalau anda sudi follow blog ni..
    btw nice blog! thumbs up

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad