Post Top Ad

Sunday, September 23, 2012

Mengharapkan Tuah Di Sana


assalamualaikum dan selamat malam...
wahh..wahh...wahh..sungguh lame xupdate belog. sangat2 bersawang dah ni. sibuk..sibuk...mencari kerja dan menghadiri interview. first interview di Bukit Damansara beberapa minggu lepas. malangnya terpaksa menolak tawaran kerja tersebut atas alasan2 peribadi....haihh, dah pegi interview, dapat tawaran..tolak pulak. xde rezeki gamaknye....xpelah, cuba lain. 

tapi untuk interview yang kedua ni di mont kiara, aku mengharapkan tuah di situ...sangat2 nak keje tu sebab aku sangat berminat dengan skop kerja yang ditawarkan. setelah menjual  maruah menjual diri di syarikat tersebut, ape yang aku boleh buat hanyalah tawakal dan doa sebab aku dah usaha untuk dapatkan keje tu. dengan environment office tu, memang sangat selesa untuk bekerja.....

please hire me....please..please.....

12:33:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad