Post Top Ad

Thursday, October 11, 2012

Berkuatkuasa 1 November 2012

berkuatkuasa 1 November tahun 2012, aku akan menjadi warga KL..muahahaha...nak rasa jadi orang key-ell plak....ceittt..!

alhamdulillah..dapat keje dah, rumah sewa pun dah setel. tunggu nak masuk je. so, nak raye sakanla.. :)
walaupun aku mintak jawatan lain dan diorang bagi jawatan lain, aku tetap bersyukur. huh, pasni lagi beratla tugas..xpe..xpe, akan kupikul tugas itu demi agama, bangsa, dan negara...cewahhhh....

position ni pun ok gak, segala jenis elaun dier bagi termasukla travel ( local / overseas )..tapi untuk urusan keje je la... nak keje rajin2 ;)
2:48:00 AM / by / 2 Comments

2 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad