Post Top Ad

Friday, October 12, 2012

Elianto's Hand Cream

Ladies!! korang pernah dengar produk kecantikan elianto x? kalau korang nak tau, kali ni elianto telah mengeluarkan satu produk terbaru iaitu Nutri Remedy Nourishing Hand Cream. seems like very interesting......aku pun salah seorang yang suka produk elianto sebab murah :)


untuk maklumat lebih lanjut pasal produk terbaru ni, korang bley KLIK SINI

rugi xbeli ooiii..

#yang lelaki, kalau nak pikat gelpren korang, belila satu untuk si dia :)
2:42:00 AM / by / 5 Comments

5 comments:

  1. Penah tengok kawan guna elianto punya lipcare kot. Jenama dr mana ek? *pasni bru klik kat ats hehe*

    ReplyDelete
  2. pernah dengar... tapi tak penah test lagi.. thanks for info.. :) kot2 nak beli nanti..

    ReplyDelete
  3. makin lembut le tgnnye.. ;D

    ReplyDelete
  4. @Khalilah MNor

    product of korea-malaysia but manufactured in china....kalau xsilapla

    ReplyDelete
  5. @JaSSNaNi

    jenama ni memang senang nak dapat :)

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad