Post Top Ad

Friday, December 28, 2012

Lupa...Lupa...Lupa...

haiiihhh....makin lama, makin cepat lupa plak. kejap satu...satu yang lupa.....sampai nak makan pun lupa. tido xde plak lupa....

aritu bos bagi keje, aku simpanla dalam satu fail ni....xlama pastu bila bos mintak balik, lupa dah kat mana aku simpan dan letak file tu...adoiii...parah!!!

pagi ni plak, dah teringat nak bawak charger ke opis. charger tu dalam kereta, sudahnya sampai opis baru teringat....xbercas la enpon aku.....

*nak bawak salinan report polis ke opis pun terlupa, tertinggal dalam kereta....haiiii, jauhla plak nak gi amik kat parking kereta

benci...benci..benci....
12:42:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad