Post Top Ad

Friday, March 22, 2013

Jom Servis Kereta

tengah sibuk2 buat keje kat opis, tetibe teringat plak nak kene servis kereta. appointment dah dibuat. so, esok bolehla bergerak ke perodua servis untuk check ape yang patut. dah sampai millage yang ditetapkan untuk servis. sambil2 tu aku search gak la forum2 & blog2 yang berkenaan kereta. maklumla, aku ni perempuan, takut gak kene ketuk beratus-ratus. at least bila aku baca pengalaman orang lain, aku taula jugak serba sedikit pasal benda apa yang perlu diservis & dan benda apa yang xperlu ditukar. xdela main hangguk je ape yang service advisor cakap. so, dalam banyak2 blog yang aku baca, sempat aku baca satu blog ni. memang sangat berguna. so, nasihat aku kepada sesape yang xberapa tau sangat pasal kereta, tanye2 la kat orang yang ade pengalaman. xpun baca kat blog, forum...
3:20:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad