Post Top Ad

Tuesday, April 30, 2013

LIMA 13 @LANGKAWI

salam...selamat petang..petang ni aku just sempat post koleksi gambar2 kat LIMA 13 kat Langkawi aritu....huh..sejak2 keje ni xsempat dah nak update belog..huhuhuhuhu...

mase aku pegi LIMA aritu, sempatla tengok pertunjukan aerobatik dari pasukan tentera udara malaysia & lain2.....tapi xsempat nak tengok sume....ade hal xdapat dielakkan...kalau backpacker lainla...bley ikut jadual sendiri..


US Airforce


US Airforce


US Airforce


MiG Smokey Bandits rasenye..aku pun xsure..tapi malaysia mari...


ni pun malaysia punya..tapi lupe dah namenye ape....aritu ade kuar dalam majalah 3


ni dari tentera udara rusia....Russian Knights


Russian Knights


Russian Knights


Russian Knights


Russian Knights


Russian Knights


* Jangan lupa balik mengundi yer...1 undi korang boleh menentu masa depan negara.....pilihla yang terbaik..yang boleh membawa kebaikan dunia & akhirat :)

4:11:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad