Post Top Ad

Thursday, June 27, 2013

Menakluki Puncak Broga

Salam...wehuuu....woihhh..lame btoi aku xupdate belog....
pehhh!! 2 bulan tu....abesla....
busy mehhh...keje xlarat nak pandang dah. kat rumah plak xde lappy nak update. nak harapkan kat opis je la, tu pun kalau ade masela...

tapi dalam busy2 pun sempatla nak merehatkan diri dari kesibukan kerja. bukti...haaaaa.....pergi menakluki puncak bukit broga kat semenyih. sape xtau sila google. ni la aktiviti hiking pertama selepas abes study. fuuuhhhh, lame xpanjat2 nih, longgar lutut weh...padahal xla tinggi mane pun.

dari rumah kitorang bertolak sebelum subuh dan lepas solat, baru panjat broga.... ketinggian dalam 486 meter je.... :)





dah penat2 panjat, turun bawah gi mandi air terjun sungai tekala sambil2 bakar2 ape yang patut...dahla makanan sedap....air plak sejuk..nyaman je....memang bestla....




so pasni akan ada lagi aktiviti2 macam ni... hiking+camping. kalau korang berminat nak join team kitorang bleyla wehat atau whatsapp 0195279187 ..... xde yuran pun, cuma kena ade komitmen sketla nak join :)


NEXT ACTIVITY : LATA HAMMER, BENTONG, PAHANG


12:36:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad