Post Top Ad

Friday, September 13, 2013

Ini Bukan Entri Pelancongan : Edisi ke Sabah

Lambatnyela masa berjalan bila bekerja hari jumaat...yela,maybe sebab mood dah bertukar mood cuti....huarghhhh...cepatla 5.30ptg.....

Ok..baru2 ni telah diterbangkan ke Kota Kinabalu, Sabah...bukan jalan2 hokeyyy...atas urusan kerja. tapi hokeyla kerja ngan company ni...outstation je..xdela terperuk dalam opis mengadap komputer je...lame2 juling terus. dengar2 xlame lagi ke sabah lagi...aiyooo...

hokeyyy....ni la first time penerbangan domestik aku....terasala mencabar sebab kene uruskan semuanya sendirian berhad. rase nak panggil orang tu duduk sebelah je sebab xbiase sengsorang nih..haihhh!tapi nak buat macam mana, kenela beranikan diri...terpaksala tanya ramai orang, kalau x....tertinggal flight & sesatla jawabnye.....


"bang, tumpang tanye..flight ke KK kat mane ye??".... "belok sebelah sini" ...... nasib baik xsalah flight

masuk2 flight je terhegeh-hegeh mencari no.seat.... yeayyy!!!duduk tepi tingkap kat sayap!feveret!yang xbestnye delay...xbest..xbest

Sampai KK je, ada orang pickup naik pacuan 4 roda nih..huarghhh...welcome to Sabah...excited!

lepas checkin hotel, terus gi opis kat KK dan jumpa bos sebelum gi makan....hokeyyy...bos belanja makan kat exclusive club....haaa...baru terasa sebagai executive..hahaha

pegi sana bukan untuk seronok2 je...di'training' dan men'training'...huhh..gemuruh nokkk

malam terakhir kat KK barula dapat meluangkan masa untuk diri sendiri. bergerak sorang2 ke Pasar Filipino (orang sana cakapla....dengar kata sana syurga membeli belah especially pearl)pehhhh...memang betul, banyaknyela pearl...macam2 jenis, macam2 kaler...dan macam2 design. rasa nak beli semua je....boleh xgitu???


 Ok..nak yang tu..nak yang ni....yang hujung tu pun nak jugak...ehh

...dan inilah hasilnya...dan ini jelah yang mampu bawak balik semenanjung...original from sabah


petang esoknye....flyyyyy...balik KL..letih dah...xmampu nak berjalan...kalaula ade orang bleh dukungkan~
3:53:00 PM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. cantiknya mutiara Sabah...;)
    blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad