Post Top Ad

Wednesday, September 11, 2013

Towards The Next Level : Bertunang

Assalamualaikum..selamat petang korang2... Ya Allah, seriously aku telah menjadi seorang blogger yang sangat tak konsisten dah sekarang. Busy yang teramat sangat... ditambah pulak dengan laptop yang hanya tinggal nyawa2 ikan dan wajib beli baru dah nih. rasa macam dah lama je janji nak up new entry...tapi kali ni baru berkesempatan.

Ok..kali ni aku nak cerita tentang......tentang......tentang...........

......

......

WE'RE ENGAGED!!!YEAYYY!!!

happy ke?of coursela happy nokkkk...dah jadi tunangan orang...akhirnya.....berakhirla segala skandal..cewah! aku kan seorang yang setia hingga hujung nyawa

Alhamdulillah..semua berjalan dengan lancar.....syukur jugak sebab dapat seorang tunang yang sangat memahami tangan kat bahu....bakal FIL pun sporting, dok layan candy crush sesame :P

Ok la....bongsu + bongsu = ngengada je a.k.a ini semua poyo

Ok..layankan ajelah gambarnye...happy sangat sampai xtau nak tulis ape dah

owhhh..lupa cerita, majlisnya masa hari raya aidilfitri aritu...raya ke-3


hantaran simple2 je...bertunang je kan...kedua-dua belah pihak pun berbalas makanan je

cupcake tempah kat SINI... comey x ?

"dah sarung cincin xreti2 nak salam cakap terima kasih haa???"xpe mummy, you give me a ring..I'll give you extra moves & live for candy crush :P

bersama mekap retis pada hari itu..xlupa jugak our 'abang besar'

 wajah ke'happy'an hamba setelah disarungkan cencen



..... dan untuk pengetahuan, bunga tangan tu telah di'DIY'kan oleh saya dan kakak saya....nampak cantik dan kena tema plak. sebenarnya xterniat pun nak tema2 ni bagai...kebetulan plak baju kaler turquoise tudung pink....dan xsemena-mena plak hantaran pun bleh jadi kaler same...baju pun baju pinjam..opss

dan...saya memperkenalkan tunang saya dikhalayak umum....encik b (bukan panggilan manja hokeyyy..memang nama dia start dengan huruf 'b') bley plak dier pun terikut tema


berapa lama?bila nak langsung?korang xpayah tanya .... ketentuan Allah .... ada jodoh nanti adala aku ajak korang

sekian..tq

*Alaaaa....nak outdoor photoshootttttt....terpaksa kurangkan bajet..jimat wehh
4:53:00 PM / by / 3 Comments

3 comments:

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad