Post Top Ad

Wednesday, November 6, 2013

Penangan AuraWhite

Assalamualaikum warga pembaca dan bloggers....lame bebenor rasenye xmenaip entri kat sini. menaip tu tiap2 hari..tapi menaip buat kejela...huhh..xsempat langsung nak melayan jiwa kat blog dah sekarang. gila tahap busy patploh km per second....haaaaa....

hari ni wa nak review sket pasal produk aurawhite ni...menyesal wa beli!!!!MENYESAL!!!

wa ingat xde effect....bajet je saje nak try2...kononya effect jadi bertambah lawa.....macam cantik je...macam comey je!!

tapi sangkaan wa meleset...sebab product ni sangat super hebat. ade effect wehh....nak kate putih macam hanez suraya (duta aurawhite) tu xdela..... tapi nampakla kesannye....minggu pertama wa minum aurawhite ni dah nampak effect, first sekali dier buang segala toksin melalui kincin & vara (paham2 je la)...alalalalalala.....kene rajin minum air kosongla sebab proses pembuangan toksin ni memerlukan kita selalu minum air kosong sebanyak mungkin

effect seterusnya...nampakla perubahan muka wa (cerahla jugok).....kate akak wa la....tapi xdela sampai sampai pinkish muka wa... yela, mane ada produk sekali makan terus cantik kan....

ni pun wa baru amik sebotol.....wa ingat nak try plak dier punya pil.....tapi dalam nak cantik ni kena jugakla berhati-hati...takut ada kesan sampingan yang boleh melarat sampai ke tua.

tapi jangan risau, produk ni disahkan oleh KKM tau. so, no worries ok!!

aurawhite memang agak bleh tahan jugak harganye...dalam RM150 atau around harga tu, tapi memang macam2 free giftla dapat. tapi hati2, takut2 kalau murah sangat tu dikhuatiri TIRUAN. so hati2 membeli yer.

Yang aku tau, kat sini dijamin ketulenannya...haaa....shoppingla kat sini. dahla free postage, ade free gift plak tu (:


mintak maapla yer, segan nak tepek muka yang macam cantik je..macam comey je.....takut ada yang terpikat plak...kahkahkah

3:21:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad