Post Top Ad

Tuesday, July 15, 2014

Cuti Nuzul Al-Quran

alhamdulillah...jalan clear arini pegi office...harini hari paling seronok drive pegi office...

bayangkan dalam masa tak sampai 10 minit dah boleh sampai office dari rumah. kalau tak tu, setengah jam belum tentu lagi...faham-fahamla jem kat kl yang maha hebat ni...

sekali bila sampai office....


sorang pun takde nokkk..... pastu aku dok fikir, pasaipa takdak orang nih?dok tanya2...rupa-rupanya harini cuti nuzul al-quran...owhhhh......adehhh... ingatkan kl tak termasuk negeri yang cuti...aiyooo....


so nak stay office ke tak ni??hmm...nak balik, sure2 aku akan tido..so, stay je la opis boleh layan tenet sepuas-puasnye.  

Salam Nuzul al-Quran kepada semua umat Islam....

Jangan lupa untuk doakan kesejahteraan saudara kita di Palestin sana

#PleasePrayForGaza
9:37:00 AM / by / 1 Comments

1 comment:

  1. First, terima kasihlah kerana sudi follow blog saya yang tak seberapa tu........
    Second, selamat bercuti..... N9 kerja.......
    Dah alang-alang kat KL tu gi ajerlah shopping raya....... hehehe......

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad