Post Top Ad

Monday, March 16, 2015

Travelogue : Few Days to LIMA '15

yeayyy!!so excited for next trip ke Langkawi...yesss excited tahap lompat bintang sampai ke bulan.
actually, dah beberapa kali LIMA kat Langkawi aku tak pernah missed. so, this year..macam biasa..ke LIMA  lagi. bukan senang woo nak tengok..2 tahun sekali je ada.

best sangat ke LIMA?

eh, of coursela best bagi aku..sebab aku suka tengok pertunjukan aerobatik & maritim dari pelbagai negara. lain negara, lain caranya. career fair pun ada..pameran penerbangan & aerospace jangan katala, sah2 ada.. lagi satu, sebab aku suka pegi LIMA...sebab....aku suka shoot gambar aeospace & maritime punya kapal & segala jenis teknology diorang. boleh rujuk sini & sini jugak.

selain dari LIMA ni, ada lagi beberapa tempat yang aku plan nak pegi.... tapi unconfirmed. so, tunggu next entry ya. nanti aku cerita ke mana aku pergi berserta bajet.

this trip, aku akan pergi bertiga yang mana tiga-tiga orang ni jenis senang nak planning walaupun last minute...kalau kata nak pergi, pergi terus...takde kejap pegi, kejap cancel. so senang sket nak buat bajet2 ni... diorang adalah...Sarah kaki holiday, Basyar laki aku, and aku sendiri....

so, untuk activity...tunggu next entry ya....

kali ni LIMA bertarikh 17 - 21 March 2015 . tapi hanya 20 haribulan je baru dibuka kepada public. so, kitorang akan bergerak dai KL 19hb


see yaaaaa!! - so excited




FYI

untuk masuk pameran maritime, free admissions yaa...aerospace kena bayar tapi xingat berapa RM.

nantila aku cerita yaa!!


12:50:00 PM / by / 2 Comments

2 comments:

  1. hai assalamualaikum smua..kami dri padieka raccolta team nk bgtau yg kmi ada menjual plbagai top,pants,aksesori wanita,beg,kasut dan yg trbaru jubah shameena kami yg frendly wudhuk dan slesa untuk muslimah di luar sana .

    Yang lg besttnyaaa, selain brshopping anda jgak boleh menikmati kek yg beraneka jenis yg pasti rasanya amat marbles!!!!


    Butik kami mmpunyai 3 cawangan,taiping,shah alam,kuantan !!
    sooo jgn lepaskn peluang ini,jmputlah dtg ke butik kmi ok :D

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah,, hye..... ada simple contest sini..jom la join.

    http://ungguviolets.blogspot.com/2015/03/giveaway.html

    ReplyDelete

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad