Post Top Ad

Wednesday, July 1, 2015

Travelogue : LIMA'15 (Part 3 - last)

Hari ke-3 kami berada di Langkawi...last day..last day..nak balik dah. so harini takde apa2 aktiviti. just berkemas-kemas untuk pulang ke KL.

so dari Langkawi kami menaiki feri menuju ke Kuala Perlis, singgah Kangar ambil kereta dan terus menuju ke destinasi terakhir sebelum pulang terus ke KL. singgah ke rumah tokwan di Sungai Limau Dalam dulu...kampung tokwan ni terletak kat Yan, Kedah.

sekejap je kami singgah..lepastu terus balik KL. taknak lewat sangat sampai KL sebab esoknya nak kerja....

so, enjoy pun dapat..penat pun dapat...hahaha..yang penting happy..penat tu biasala kalau travel kan...

expenses untuk last day :

Fuel          = RM70
Toll               = RM40.60

JUMLAH           = RM110.60


untuk jumlah keseluruhan pulak

Day 1    = RM 218 (Boleh rujuk SINI)
Day 2    = RM 100 (Boleh rujuk SINI)
                                         Day 3     = RM110.60

JUMLAH KESELURUHAN = RM 428.60

tolak duit tiket aerospace LIMA & muzium 3D untuk seorang = RM25

jadinya, RM 403.60 untuk 3 orang

seorang, RM 134.50 ....YESS!!!ONLY RM134.50 for 3D2N termasuk tiket, minyak,tol!!!RETURN!!


Murahkan kalau travel ramai2 ni..lagi ramai lagi murah!!

so, sape kata tak mampu nak travel?semua orang mampu, cuma kawal perbelanjaan la....yang mana boleh cut cost, kita cut cost.

ok...see you on next travelogue!!!

*penginapan + transport kat Langkawi = subsidi :)


p/s : sarah, nanti kite kasi edited video ye!!tak boleh nak haplod plak

is this our last holiday before you fly???haaaa...sedih.......jaga diri di tempat orang yepp!!

THE END

previous : PART 1 , PART 2
Internet malam ni macam haram!!
11:46:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad