Post Top Ad

Friday, August 19, 2016

Surprise Sangat

Cuba bayangkan tiba-tiba kau dapat email yang mana dalam email tu kau diberitahu yang kau adalah salah seorang yang terpilih untuk join trip ke Korea untuk autumn season akan datang...wow!surprise sangat!!!

terus kepala otak terfikir benda ni




nampak tak old schoolnya aku....cerita pun layan yang lama-lama

this is the chance that i've got to travel without spend too much money. tiket free, transport free, makan & tempat tinggal free...semua ditanggung.bawak diri je.....bukan senang nak pegi jauh-jauh ni.nak kena kumpul duit dulu, cuti confirm susut, plan kena teliti.ni je masa yang boleh aku pergi tanpa fikir semua tu.

...dan aku harap aku ada peluang tu & suami aku izinkan. insyaAllah next time aku nak pergi dengan orang yang aku sayang (which mean diala). cuma kali ni aku nak ambil peluang 'free' tu. to my husband, don't worry about my attire, my food will i eat & whatsoever about me...i'll take care of it because of Allah & you. yang penting,jangan risau...ada kakak-kakak yang beragama Islam bersama saya.

10:04:00 AM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment

Thank you. Your comment is much appreciated. MUCHAS GRACIAS ;)

Post Top Ad